Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ο αρχιφασίστας Κολοκοτρώνης

22 Σεπτεμβρίου του 1821. Οι Έλληνες υπό την ηγεσία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη καταλαμβάνουν την Τριπολη. Υπολογίζονται σε περίπου 40.000 οι Τούρκοι και Εβραίοι που έχουν βρεί καταφύγιο στην πόλη, ενω μαζί τους βρίσκονται 1500 ένοπλοι Αρβανίτες.


Πηγή: http://ift.tt/1DpgWBP


Η σφαγή που ακολουθεί είναι μία από τις μεγαλύτερες που γνώρισε ποτέ η Πελοπόννησος: επί τρεις ημέρες οι Έλληνες σφαγιάζουν τους αμάχους Τούρκους και Εβραίους, τις γυναίκες, τα παιδιά και τα βρέφη, αφού προηγουμένως βιάσαν, βασάνισαν, εκπαραθύρωσαν, κάψανε, λιώσανε κεφάλια μωρών σε τοίχους.


Καλοκαίρι 1827. Οι δυνάμεις του Ιμπραήμ Πασά έχουν επανακαταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της ελεύθερης Ελλάδας. Σε μια προσπάθεια να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην επανάσταση, ο Ιμπραήμ εκδίδει τα«προσκυνοχάρτια». Όποιος δεν παίρνει το «ράι μπουγιουρντί» εκτελείται επιτόπου. Ο Κολοκοτρώνης ανταπαντά με μαζική τρομοκρατία και δηλώνει: «Δώστε μου τα προσκυνοχάρτια του Μπραϊμη να σας δώσω του Έθνους. Όποιο χωριό δεν γυρίσει στο έθνος θα το αφανίσω από το πρόσωπο της γής. Απ” τη μία θα βγαίνουν οι αραπάδες και απ” την άλλη θα μπαίνω εγώ, θα καίω και θα σκοτώνω. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!»


Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, στην Ελλάδα των Ποταμιών, του μηδενισμού και των ίσων αποστάσεων, ο Κολοκοτρώνης πρέπει να ανακηρυχθεί αρχιφασίστας. Αύριο κιόλας να τρέξουμε να γκρεμίσουμε τον ανδριάντα του μπροστά από την παλαιά Βουλή, όπως έπραξαν οι Ουκρανοί φασίστες με τα αγάλματα του Λένιν. Διότι φίλοι μου, ο Κολοκοτρώνης στην σφαγή της Τριπολιτσάς συμπεριφέρθηκε ως αξιωματικός των Ες-Ες που καίει πόλεις και χωριά χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ενώ στην περίπτωση των προσκυνοχάρτιων θυμίζει τον Ροβεσπιέρο κατά την περίοδο της τρομοκρατίας στην Γαλλική Επανάσταση. Μπροστά του οι δίκες της Μόσχας και ο αυταρχισμός του Στάλιν φαντάζουν ευνομούμενη δημοκρατική διαδικασία!


Περιμένουμε από τους «δημοσιολόγους», τους «αντικειμενικούς», τις «φωνές της λογικής» να βγούν στα ΜΜΕ των αφεντικών τους και να μην υποκύψουν στον λαϊκισμό, στο κουκούλωμα και στο πολιτικό κόστος. Να βάλουν στο ίδιο τσουβάλι τον Κολοκοτρώνη, τον Στάλιν, τον Χίτλερ, τον Ατατούρκ, τον Σπάρτακο και τον Τσε Γκεβάρα. Άλλωστε όλοι τους «σκοτώνανε ανθρώπους» και την βία την καταδικάζουμε από όπου κι αν προέρχεται, έτσι δεν είναι; Περιμένουμε επίσης από τους (νεο)δημοκράτες συμβούλους του Σαμαρά να επαναλάβουν το κλισέ «δεν υπάρχει καλή βία», αν γίνεται πριν μοιράσουν 500ρικα στους ΜΑΤατζήδες.


Όλοι εμείς, οι «λαϊκιστές», θα συνεχίσουμε πάντως να κρίνουμε τα ιστορικά πρόσωπα ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά τους. Θα μιλήσουμε για την συμβολή του Κολοκοτρώνη στην δημιουργία ενός (τυπικά) ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους, για την συμβολή του Τσε Γκεβάρα στην εκδίωξη του δικτάτορα Μπατίστα, ακόμα και για την θεαματική βελτίωση της σοβιετικής οικονομίας επί Στάλιν. Εσείς οι «άλλοι» μπορείτε να συνεχίσετε να προσπαθείτε να πείσετε τους πολίτες ότι «όλοι ίδιοι είναι». Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η εξουσία των εργολάβων-καναλαρχών σας χαιδεύει και σας προβάλλει. Δουλειά σας είναι να υπονομεύετε και να αποδομείτε κάθε προσπάθεια για αλλαγή. Δουλειά δική μας είναι να σας αποκαλύπτουμε και να σπάμε πλάκα με τις αρλούμπες σας, διότι τι καλύτερο να συνδυάζεις την δουλειά με την διασκέδαση;


Καληνύχτα, καληνύχτα!


ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ POLITICALDOUBTS.COM






from Trelokouneli.gr http://ift.tt/1y82FXl

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου