Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Γ Υ Ρ Ο Β Ο Λ Ι Ε Σ

Ντροπή και αμηχανία μου προκαλεί η εικόνα του πρωθυπουργού στο εξωτερικό. Προχειρότητα και τυχοδιωκτισμός κατ εξακολούθηση.
Με τις γυροβολιές ανά τη υφήλιο ο κος Τσίπρας (ανεπαρκής και στην αγγλική) έχει βαλθεί να εξουδετερώσει κάθε ουσιαστική κουβέντα περί βιωσιμότητας του χρέους .
Αληθοφανείς γενικότητες μέσα από ένα πέπλο σύγχυσης και αμάθειας σπαταλούν άσκοπα κάθε είδους επιχείρημα, αποδομούν την αξιοπιστία της Ελλάδας και μας εκθέτουν ανεπανόρθωτα σαν Έθνος.
Μέσα στην διαχρονικότητα των πελατειακών σχέσεων και της μη ανάληψης του πολιτικού κόστους βάζουμε ταφόπλακα σε κάθε ουσιαστική αλλαγή στην οποία το πολιτικό σύστημα έχει επανειλημμένως δεσμευτεί .
Απογοητευτική και η στάση της αντιπολίτευσης που καιροφυλακτεί μνησίκακα αντί να καταθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις για έξοδο από την κρίση.
Η εικόνα των υποψήφιων για τα ηνία της Ν.Δ τους καθιστά αυτόματα μνηστήρες κατάκτησης του θρόνου με προίκα τα αποφάγια ενός σύγχρονα σάπιου Ελληνικού Βασιλείου .
… Και να μου επιστέψετε να μιλήσω για θρόνους και βασίλεια μια και η Δημοκρατία μας σε τούτο τον τόπο είναι άνευ προηγουμένου γαλαζοαίματη και κληρονομική ….
Γεώργιος Γρηγοράκης


from Trelokouneli.gr http://ift.tt/1OEKTXy
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου