Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Γρεβενά: Συνέλαβαν χασισοκαλλιεργητή με λαθραίο καπνό

Έρευνα για χασισοφυτεία έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στο αγροτεμάχιο ενός 41χρονου σε δασική περιοχή δίπλα στο σπίτι του σε περιοχή των Γρεβενών, αλλά διαπίστωσαν και ότι είχε στην κατοχή του αδασμολόγητο καπνό.

 

src=»http://ift.tt/1Ky3u5g style=»">

Στο χωράφι βρέθηκαν επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,72 εκατοστών ως 1,46 μέτρου που καλλιεργούσε ο 41χρονος. Στο σπίτι του, μαζί με διάφορα σύνεργα ποτίσματος, μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», βρέθηκαν και τρεις συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 262 γραμμαρίων, χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης που κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. 

*** Ανάμεσα στους θάμνους δίπλα στην περίφραξη του… νεκροταφείου στη Βλαχέρνα της Άρτας, καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,85 εκατοστών, 1,17 και 1,38 μέτρου ένας 27χρονος! Οι άνδρες της Ασφάλειας τον συνέλαβαν μετά από έρευνα που έκανε στο σπίτι του εκπαιδευμένος σκύλος, ο οποίος ξετρύπωσε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και στη συνέχεια ανάκυψαν τη μίνι χασισοφυτεία δίπλα στο Δημοτικό κοιμητήριο της περιοχής. Ο καλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.



from Trelokouneli.gr http://ift.tt/1Iyq8o7
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου