Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Βοιωτία: Ζευγάρι συνελήφθη με όπλα και χασίς

Μια 40χρονη Αλβανίδα φυγόποινη ιερόδουλη φιλοξενούσε ένας 56χρονος Έλληνας στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας και διακινούσαν μαζί ναρκωτικά, ενώ ο ιδιοκτήτης είχε στην κατοχή του και παράνομο οπλισμό.

Μετά…

 

από πληροφορίες που είχαν ότι το σπίτι είχε γίνει άντρο διακίνησης, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς  έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και βρήκαν μέσα μια συσκευασία με 80 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης και 2.160 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών. 

Ακόμη, στο σπίτι βρέθηκαν ένα πυροβόλο κυνηγετικό όπλο και ένα κυνηγετικό όπλο τύπου flober με οκτώ φυσίγγια, τα οποία το ζευγάρι κατείχε χωρίς τις νόμιμες άδεις. Και οι δυο συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της 40χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.



from Trelokouneli.gr http://ift.tt/1Vr3do1
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου