health news | ||||||
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ||||||
Η συχνή κατανάλωση πολύ επεξεργασμένων τροφίμων, αυξάνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «British Medical Journal (BMJ)», σύμφωνα με τους επιστήμονες, αναδεικνύουν την ...
| ||||||
Τα υψηλά επίπεδα «κακής» χοληστερίνης αυξάνουν τον κίνδυνο πρώιμης εμφάνισης Αλτσχάιμερ Οι άνθρωποι που παρουσιάζουν στο αίμα τους αυξημένα επίπεδα της επονομαζόμενης «κακής» χοληστερίνης (LDL), διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να ...
| ||||||
Δείτε περισσότερα αποτελέσματα | Επεξεργασία αυτής της ειδοποίησης |
Λάβατε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επειδή έχετε εγγραφεί στις Ειδοποιήσεις Google. |
Λάβετε αυτή την ειδοποίηση ως ροή RSS |
Αποστολή σχολίων |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου