Η προτίμηση των Ελλήνων στα καμένα κρέατα αποδεικνύεται αποτρεπτική για τυχόν τροφιμογενείς λοιμώξεις, αλλά απαράδεκτη από πλευράς γαστρονομίας, όπως διαπιστώνει ο καθηγητής και διευθυντής του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας και Υγιεινής Τροφίμων στον Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Tμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ, Κώστας Κουτσουμανής, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε πρόεδρος της Επιτροπής Βιολογικών Κινδύνων της Ευρωπαϊκής Αρχής...
The post Πόσα κολοβακτηρίδια «κρύβονται» στα σφουγγάρια της κουζίνας appeared first on Trelokouneli.gr.
from Trelokouneli.gr https://ift.tt/2PQR7b8
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου