Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Πόσα κολοβακτηρίδια «κρύβονται» στα σφουγγάρια της κουζίνας

Η προτίμηση των Ελλήνων στα καμένα κρέατα αποδεικνύεται αποτρεπτική για τυχόν τροφιμογενείς λοιμώξεις, αλλά απαράδεκτη από πλευράς γαστρονομίας, όπως διαπιστώνει ο καθηγητής και διευθυντής του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας και Υγιεινής Τροφίμων στον Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Tμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ, Κώστας Κουτσουμανής, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε πρόεδρος της Επιτροπής Βιολογικών Κινδύνων της Ευρωπαϊκής Αρχής...

The post Πόσα κολοβακτηρίδια «κρύβονται» στα σφουγγάρια της κουζίνας appeared first on Trelokouneli.gr.



from Trelokouneli.gr https://ift.tt/2PQR7b8
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου