Το χταπόδι μαγειρεύεται στην κατσαρόλα και γίνεται πιο νόστιμο από ποτέ! Υλικά:1 χταπόδι γύρω στο 1½ κιλό1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο1/4 φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί500 γραμμ. φασολάκια φρέσκα, καθαρισμένα (στρογγυλά)5-6 κολοκυθάκια μικρά, τρυφερά, ολόκληρα1 καρότο κομμένο σε μικρά καρέ1 πατάτα κομμένη σε μικρά καρέ1 κ.σ. πελτέ400 γραμμ. ντομάτες ψιλοκομμένες2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένοΦρεσκοτριμμένο πιπέρι ...
from Trelokouneli.gr http://ift.tt/1T9zKeK
via IFTTT
Παρασκευή 29 Απριλίου 2016
Η τέλεια νηστίσιμη συνταγή της Αργυρώς για χταπόδι!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου