Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Η βιταμίνη C προστατεύει από τον καταρράκτη

Η κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε βιταμίνη «φρενάρει» τον καταρράκτη στα μάτια, σύμφωνα με νέα έρευνα. Είναι η πρώτη που έγινε μεταξύ διδύμων και δείχνει ότι η διατροφή μπορεί να παίζει μεγαλύτερο ρόλο και από τους γενετικούς παράγοντες, όσον αφορά την εξέλιξη του καταρράκτη. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή οφθαλμολογίας Κρις Χάμοντ του King"s College...

from Trelokouneli.gr http://ift.tt/1Th7XOa
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου