| ||
Τα ω-3 λιπαρά οξέα μακραίνουν τη ζωή Το Βήμα Online Η κατανάλωση δύο φορές την εβδομάδα ψαριών πλούσιων σε ω-3 λιπαρά οξέα (οι σαρδέλες, ο γαύρος, ο σολομός, το σκουμπρί) αρκεί για να υπάρχει ευεργετική επίδραση στον οργανισμό. Η μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Annals of Internal Medicine» ... Δείτε όλα τα άρθρα για αυτό το θέμα » |
Συμβ.: Για ακριβή αποτ., χρησ. εισαγ. ("όπως αυτά") πριν και μετά τις λέξεις του ερωτ. σας.
Διαγραφή αυτής της ειδοποίησης.
Δημιουργήστε μια άλλη ειδοποίηση.
Διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου