Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Η θρεπτική αξία του χαλβά και του ταχινιού

Δυο από τα τρόφιμα που καταναλώνονται συχνά κατά τη διάρκεια της νηστείας είναι το ταχίνι και ο χαλβάς που παρασκευάζονται από το σουσάμι, στο οποίο οφείλουν και την υψηλή διατροφική τους αξία. Ειδικότερα, πρόκειται για προϊόντα πλούσια σε απαραίτητα αμινοξέα, ενώ αν καταναλωθούν σε συνδυασμό με ξηρούς καρπούς, προσφέρουν πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, γεγονός που...

The post Η θρεπτική αξία του χαλβά και του ταχινιού appeared first on Trelokouneli.gr.



from Trelokouneli.gr http://ift.tt/2nSLQEm
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου