Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ο εφοπλιστής, οι μαϊμού Hermes, οι βίζιτες και το κράξιμο στη Μύκονο


απο το gossiptv-gr
Είναι μεγάλος σε ηλικία. Όμως αυτό το χούι το έχει από μικρός. Βλέπετε η εξωτερική εμφάνισή τον κατέτρεχε από την εφηβεία. Ανήκει στην κατηγορία εκείνων που λες «Αν δεν είχε λεφτά δεν θα γυρνούσε γυναίκα να τον δει». Μοιραία επειδή ο πρωταγωνιστής μας το κατάλαβε μπήκε στο τριπάκι ν΄ αγοράζει ότι τον ενδιαφέρει. Και με δεδομένες τις ανάγκες πολλών όμορφων κοριτσιών που μοναδικό στόχο έχουν την εύκολη ζωή και το ακούραστο χρήμα είχε πολλές συντρόφους.

Μεγαλώνοντας όμως την είδε αλλιώς. Από «λαγός» μπήκε στην κατηγορία των γύφτων. Σταμάτησε τις «σοκολάτες», εξαιτίας της υγείας του δεν μπορούσε ν΄ ανταποκριθεί στις σεξουαλικές ανάγκες του… και έκανε και το χειρότερο.

Ναύλωσε ιδιωτικό αεροπλάνο, έστειλε τη γραμματέα του στη Κωνσταντινούπολη με την εντολή ν΄ αγοράσει μαϊμού τσάντες παπούτσια και αξεσουάρ… που πωλούνται πανάκριβα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Δημιούργησε λοιπόν έναν χώρο στη ναυτιλιακή εταιρεία, ένα πριβέ δωμάτιο όπου εξέθεσε τα δώρα και κάθε φορά που συναντούσε βίζιτα την ξεναγούσε και της πρόσφερε τον μαϊμού παράδεισό του.

Και όλα αυτά για να μη πληρώσει. Δυστυχώς για τον εφοπλιστή δυο κορίτσια που πέρασαν από την πολυθρόνα του… το τριήμερο αυτό στη Μύκονο είδαν τα πανάκριβα λουμπουτέν τους να διαλύονται στα καλντερίμια του νησιού και τις Hermes να χάνουν τα κουμπώματά τους.

Σε βαθμό τέτοιο που ζήτησαν από γνωστό σχεδιαστή να τα εκτιμήσει. Τα παπούτσια αποδείχτηκαν μαϊμού και οι μοντέλες έκραζαν αισχρά τον τσιγκούνη παππού σε παρέες στον Πάνορμο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έψαξαν μέχρι και μαρκαδόρο κόκκινο για να καλύψουν τα κενά στους κόκκινους πάτους…

Τραγικές…



from Trelokouneli.gr http://ift.tt/1d6TUZ7
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου